Banen bespeelbaar

Je bekijkt nu Banen bespeelbaar
Update 14 April 2023: Vanaf vandaag kan er gespeeld worden op alle banen. De Onderhoudscommissie van TV Montfoort.
Update 12 April 2023: Vanaf vandaag kan gespeeld worden op de banen 1 t/m 3. Hoogstwaarschijnlijk worden morgen baan 7 en 8 opgeleverd. Helaas laten baan 4 t/m 6 nog even op zich wachten. Als alles meezit gaan deze a.s. zaterdag open. De Onderhoudscommissie van TV Montfoort.
Update 7 April 2023: Naar alle waarschijnlijkheid gaan de banen open op woensdag 12 april. Mocht er verandering in komen dan wordt dit hier gemeld. De Onderhoudscommissie van TV Montfoort.
Update 26 Februari 2023: Helaas zijn de banen niet bespeelbaar. Wij melden ons weer als het wel weer kan. De Onderhoudscommissie van TV Montfoort.
Update 18 Februari 2023:  Baan 1 t/m 5 en baan 7 zijn vanaf vandaag weer bespeelbaar.
Update 8 Februari 2023:  Helaas zijn vanwege de vorst van de afgelopen nachten de banen niet meer bespeelbaar. Wij houden het in de gaten en laten weten wanneer er weer getennist kan worden.
Update 6 Februari 2023:  Naast baan 1, 2 en 3 zijn ook baan 7 en 8 vanaf vandaag weer beschikbaar om op te spelen.
Update 31 Januari 2023:  Er kan weer getennist worden. Baan 1 t/m 3 zijn beschikbaar om op te spelen. Op de overige banen kan niet worden gespeeld.
Update 18 Januari 2023:  Vandaag zijn de banen gecontroleerd. Regen en vorst zorgen ervoor dat er niet getennist kan worden op onze banen.
Update 6 Januari 2023:  De lijnen en banen zijn gewalst maar helaas zijn de banen te zacht om er op te spelen. Nog even geduld dus.
Update 30 December 2022:  Vandaag zijn de banen gecontroleerd. De banen zijn nog steeds erg zacht en voorlopig niet bespeelbaar.
26 December 2002:
Beste leden van TV Montfoort,

Helaas zijn de banen gesloten vanwege de weersomstandigheden van de afgelopen tijd. Op dit moment zijn de banen te zacht om bespeeld te worden. De onderhoudscommissie keurt zeer regelmatig de banen en probeert jullie via deze weg zo goed mogelijk op de hoogte te houden wanneer de banen open danwel gesloten zijn. Ook op de website gaat dit gecommuniceerd worden. Dus houd zowel de KNLTB ClubApp in de gaten als de site: www.TVMontfoort.nl

Wij wensen wij jullie hele fijne kerstdagen en een mooie jaarwisseling toe,
TV Montfoort