Bardienst inplannen

Je bekijkt nu Bardienst inplannen

Maandag 20 maart kunnen de bardiensten voor het komende seizoen weer gepland worden.

We hebben de bardiensten weer klaar staan om ingevuld te worden. Alle reguliere seniorleden draaien drie bardiensten van 2 uur, alle seniorleden van 71 tot en met 75 jaar draaien twee bardiensten van 2 uur. Vanaf 76 jaar ben je vrijgesteld van bardienst. Voor meer informatie over de bardiensten kun je terecht op de website (klik hier voor meer info).

Een bardienst plannen kan via de KNLTB Club app op je mobiele telefoon via ‘Dienstenplanner’ of op je computer; ga naar ‘mijn.knltb.club bardienst’, zoek de vereniging (Montfoort). Met je bondsnummer en wachtwoord kunt je de diensten plannen bij ‘Beschikbare diensten’.

We zien dat met de toename van het aantal leden dat de bardienst afkoopt het steeds lastiger wordt om alle bardiensten ingevuld te krijgen. Daarnaast blijft het lastig om het juiste aantal mensen te plannen. Als het slecht weer is, loop je al snel met teveel mensen. Schijnt de zon en is het terras vol, dan is het ineens veel drukker. Helaas kunnen wel de activiteiten gepland worden maar niet het weer. We vragen daarom wat meer flexibiliteit.

– Is het slecht weer of vervalt een activiteit en gaat je bardienst niet door? We zullen je dan benaderen voor een vervangende bardienst.
– Is het mooi weer en daardoor druk bij de bar? Misschien kan je even bijspringen door een paar klanten te helpen.
– Weet je zeker dat je je bardienst wilt afkopen? Het is een kleine moeite en je ziet misschien weer eens wat nieuwe mensen.
– Vind je het leuk om extra bardiensten tegen een vergoeding te draaien? Laat het ons weten. Het geld van de afkoop wordt hiervoor gebruikt.