Foto's

Onderhoudsdagen 2020

Terwijl de banen vanwege het corona virus helaas niet open zijn hebben er al wel twee onderhoudsdagen plaats gevonden. Op de tweede dag ging ik een kijkje nemen, het zonnetje scheen en er werd flink wat werk verzet. Er worden werkzaamheden gedaan waar je niet eens bij stil staat en wat soms ook niet eens zichtbaar is en voor ons vanzelfsprekend, maar wel belangrijk om ons prachtige tennispark zo mooi te houden. Tussen de foto's vind je een lijst van werkzaamheden die op de planning staan.

 

Er staan ook werkzaamheden op de planning die straks wel zichtbaar zijn. Zo worden op baan 1, 6, 7 en 8 nieuwe lijnen aangebracht. De kopgevel is helemaal vernieuwd aan de kant waar we komen nauwelijks, maar zie hoe mooi dit is geworden. Tussen de middag moet er natuurlijk gegeten worden en de lunch, inclusief een heerlijke tomatensoep, werd verzorgd door Corrie Sluijs.

       

Ik zag dat nieuwe vlaggen werden opgehangen en je kon goed het verschil zien toen er nog oude en al nieuwe vlaggen hingen. Ze hangen er weer mooi bij. Dit alles werd in goede banen geleid door de voorzitter van de ‘ onderhoudscommissie’ Jan de Beus. Nu maar hopen dat deze vreselijke ‘coronacrisis’ niet al te lang gaat duren……….. Tekst en foto’s; de vliegende reporter.

Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...