Competitie

Bij Tennisvereniging Montfoort kan er twee keer in het jaar competitie worden gespeeld. Vanuit de KNLTB wordt er een voorjaarscompetitie en een najaarscompetitie gespeeld. Deze competities worden qua teamindelingen en inschrijvingen geregeld door de Technische Commissie. Houdt er tijdens competitiedagen rekening mee dat er weinig ruimte is om vrij te spelen. Natuurlijk is het wel mogelijk om te komen kijken, want het is altijd erg gezellig tijdens de competitie.

Voorjaarscompetitie 2021

De inschrijvingen zijn inmiddels verwerkt en de competitie indeling zal binnenkort door de KNLTB bekend worden gemaakt.

Alvast 2 mededelingen waar later meer informatie over volgt:

1: Zet vrijdag 26 maart 2021 20:00 alvast met potlood in de agenda voor het ophalen van de ballen;

2: Nick heeft vorig jaar voorafgaand aan de competitie een aantal competitietrainingen aangeboden. Dat was en succes en wordt herhaald. Bespreek alvast met je team of jullie optimaal voorbereid aan de competitie willen starten. En daarna natuurlijk door willen trainen om het niveau vast te houden.

 

De KNLTB heeft een nieuwe competitievorm toegevoegd. Nieuw is de zondagcompetitie voor gemengde teams (17+) waarin 5 partijen gespeeld worden (HE, DE, GD, HD, DD).

 

Bij deze nog een aantal bijlagen ter info van de competitie.

- Speeldata voorjaarscompetitie

- Uitleg voorjaarscompetitie

- Competitieaanbod 2021

Via deze link vinden jullie de belangrijkste zaken en wijzigingen voor de competitie.

 

Grootste wijzigingen vanuit de KNLTB:

  • Digitale opstellingenformulier;

  • Spelen op tijd in de avondcompetitie.

 

Vriendelijk verzoek om je als aanvoerder te verdiepen in de voor jou relevante wijzigingen.

 

Coronamaatregelen

Voor iedereen is relevant dat we ook tijdens de competitie de maatregelen ter voorkoming van verspreiding van COVID-19 in acht nemen. Kijk voor de tips en adviezen van de KNLTB op corona.knltb.nl. Op ons sportpark hebben we passende maatregelen genomen. Dringend verzoek om met z’n allen ervoor te zorgen dat de gezondheidsrisico’s beperkt blijven. De VCL en/of bestuursleden kunnen bijvoorbeeld bij regen mensen verzoeken om direct naar huis te gaan. Geef daar alsjeblieft gehoor aan. Ook al zal je tot aan je ondergoed nat regenen.