Competitiebattle

Sinds enkele jaren organiseert de Interne Toernooi Commissie van TV Montfoort als opening van het nieuwe tennisseizoen de Competitiebattle. Leden van TV Linschoten zijn ook van harte welkom bij dit evenement.

 

Om zich optimaal voor te bereiden op de KNLTB Voorjaarscompetitie kunnen teams zich opgeven om de strijd aan te gaan met een ander competitieteam. Het is ook mogelijk om individueel in te schrijven. De ITC probeert, afhankelijk van de inschrijvingen, het zo in te delen dat de teams die tegen elkaar spelen ongeveer even sterk zijn. De opzet wordt iets veranderd. Als de speelsterkte van de teams het toelaat, willen we de teams iedere ronde tegen een ander team laten spelen. Er worden eerst 2 partijen van een uur gespeeld. Dan volgt er een pauze. Daarna worden er weer 2 partijen gespeeld.​

 

Gezelligheid staat voorop en daarbij horen naast ontvangst met koffie en wat lekkers uiteraard na afloop van de wedstrijden weer heerlijke hapjes, die de ITC voor alle deelnemers zal verzorgen als de versoepelingen daar de mogelijkheid toe geven. Het inschrijfgeld voor de battle bedraagt slechts EUR 3,00 per persoon (alleen via de pin te voldoen).

Competitiebattle

Het nieuwe tennisseizoen komt weer in zicht, dus de ITC start weer met de Competitiebattle. Binnenkort zal hier meer informatie verschijnen over het inschrijven.