Najaarscompetitie

Met de Najaarscompetitie breken de laatste maanden van het tennisseizoen aan. Tijdens de maanden september en oktober wordt de Najaarscompetitie door de KNLTB georganiseerd en hier kan je als lid van TV Montfoort aan mee doen. De najaarscompetitie wordt qua teamindelingen en inschrijvingen geregeld door de Technische Commissie. Houdt er tijdens competitiedagen rekening mee dat er weinig ruimte is om vrij te spelen. Natuurlijk is het wel mogelijk om te komen kijken, want het is altijd erg gezellig tijdens de competitie.

Najaarscompetitie 2021

De voorbereidingen voor de najaarscompetitie 2021 kunnen beginnen. Volgens de actuele berichten lijkt de Najaarscompetitie zonder beperkingen gespeeld te gaan worden. We kijken ernaar uit!  

De najaarscompetitie is net als in 2020 ingericht als een verplaatsing van de Voorjaarscompetitie naar het najaar. Voor de seniorenteams die voor deze competities zijn ingeschreven is het voldoende dat  jullie vóór 11 juni 2021 per e-mail naar tc@tvmontfoort.nl bevestigen dat jullie meedoen. Graag eventuele wijzigingen daarbij melden. We hopen dat iedereen meedoet.

Als dat niet lukt vragen we jullie om via hetzelfde mailadres de afmelding te melden. Graag ook vóór 11 juni 2021 afmelden. Via de meegestuurde bijlagen kan iedereen zich opgeven. Dit kan weer als team, individueel en ook als reserve. Download de formulieren hieronder:

- Teamopgave Najaarscompetitie 2021

- Opgave Individueel / Reserve Najaarscompetitie 2021

- Speeldata Najaarscompetitie 2021

- Belangrijke zaken Najaarscompetitie 2021

Meer informatie is te vinden op de website van de KNLTB: 
Senioren: 
https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/najaarscompetitie/

Jeugd: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/jeugd/