Toernooien

Jaarlijks organiseren meerdere commissies van TV Montfoort een aantal toernooien voor zowel de senioren als de junioren. Nadat de competitie is afgelopen worden in juni allereerst de Clubkampioenschappen door de interne toernooicommissie georganiseerd. Deze is voor het eerst in 2015 samengevoegd. Hetgeen betekent dat er door senioren ingeschreven kan worden in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel. De Clubkampioenschappen voor de jeugd zijn tegelijk met die van de senioren en worden georganiseerd door de jeugdcommissie. De jeugd kan zich inschrijven in de categorieën beginner, t/m 10, t/m 12, t/m 14 en t/m 17 in het enkelspel, dubbelspel en gemengd dubbelspel.

 

Vervolgens wordt in augustus (standaard week 33) het Open Toernooi georganiseerd door de open toernooicommissie. Ons Open Toernooi is een van de grotere toernooien in de regio en weet spelers vanuit het hele land naar ons park te trekken. Al sinds 2013 kan er ook worden deelgenomen in de categorie 2, het hoogste amateurniveau en dit is mooie een aanwinst voor de vereniging. Overdag wordt in dezelfde week het Open Toernooi 55+ georganiseerd en na het Open Toernooi volgt nog het Open Jeugd Toernooi, georganiseerd door de open jeugd toernooicommissie.
 
Tijdens de toernooien is het altijd gezellig op de vereniging en willen we met onze Montfoortse gastvrijheid zoveel mogelijk mensen verwelkomen op ons park.

Zomerleden toernooi

Een nieuw toernooi bij TV Montfoort: het Zomerleden Toernooi. Dit is een tennistoernooi waarbij de nadruk ligt op de gezelligheid. Er worden alleen dames-, heren- of gemengd dubbels gespeeld. Het is een prima gelegenheid om je tennisvaardigheden te meten met andere spelers/speelsters. En natuurlijk ook om kennis te maken met andere mogelijke tennispartners om mee te spelen. Je kunt je individueel of als koppel inschrijven. Tevens zal er tijdens deze dag een tennisclinic georganiseerd worden door onze trainer Nick Mettes, geassisteerd door Wim Vendrig.

Aanwezig: 11.30 – 11.45 uur       

Aanvang: 12.00 uur

Einde: ± 16 uur

De inschrijving voor het Zomerleden toernooi is helaas gesloten.