Tennisles Senioren

Natuurlijk is het mogelijk om bij TV Montfoort tennisles te volgen. De tennislessen worden verzorgd door trainer Nick Mettes van Tennisschool Mettes. Altijd al willen trainen aan je techniek, tactiek, mentaal en/of conditioneel? Dan helpt hij je daar graag in verder.

Inschrijven Zomerlessen

De inschrijving voor het zomerseizoen 2020 is geopend. Het seizoen start op 16 maart 2020, dus zorg ervoor dat je je op tijd inschrijft. De tennislessen worden net als vorig seizoen op de maandag en de woensdag gegeven, maar vanaf dit seizoen is ook de dinsdag nu beschikbaar om trainingen te volgen.

Via deze link kun je inschrijven: https://tennisschoolmettes.planmysport.com/portal/page/pmsportal30/TennisschoolMettes

Wij raden aan om eerst deze pagina goed door te lezen en vervolgens links in de navigatie te klikken op TV Montfoort. Het is namelijk alleen mogelijk om tennislessen te nemen wanneer je lid bent van TV Montfoort.

De definitieve indeling wordt ongeveer een week voorafgaand aan de eerste tennislessen per e-mail gecommuniceerd. Je ontvangt dan meer informatie over de lesdag en de tijdstip waarop je tennisles zal plaatsvinden.

Heb je wensen t.a.v. partners en lestijden? Schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen door een mail te sturen naar nickmettes@hotmail.com of te bellen met 06 40 41 97 56.