De vertrouwenspersoon is er voor als je ergens mee zit en/of vragen hebt. De vertrouwenspersoon speelt een adviserende rol en helpt jou om de juiste stappen te zetten en biedt daarbij waar nodig ondersteuning. De vertrouwenspersonen zijn geheel onafhankelijk en informatie wordt vertrouwelijk behandeld. Je kunt een melding doen bij de vertrouwenspersoon van de KNLTB, hij of zij is er om met jou te praten en jou steun en advies te geven.

Je kan telefonisch of via de mail contact opnemen met één van onderstaande vertrouwenspersonen. Als je een mail stuurt kun je aangeven of je een antwoord wilt ontvangen via e-mail of telefonisch. De vertrouwenspersoon geeft je zo snel mogelijk een antwoord. Alle vertrouwenspersonen zijn actieve gepassioneerde tennissers. De KNLTB heeft op dit moment de volgende vertrouwenspersonen:

  • George de Ceuninck – 06-45149741 of g.deceuninck.vertrouwenspersoon@knltb.nl
    “40 jaar bestuurlijk juridische ervaring in binnen- en buitenland. Mediator en Coach.”
  • Lex Pull – 06-33108111 of l.pull.vertrouwenspersoon@knltb.nl
    “Voor mijn pensioen heb ik jaren als arts-psychotherapeut gewerkt, met name als gedragstherapeut en gezins- en relatietherapeut in de GGZ en verslavingszorg.”
  • Alexandra van der Schaft – 06-21978876 of a.vanderschaft.vertrouwenspersoon@knltb.nl
    “Positieve persoonlijkheid met luisterend oor voor anderen. Analytisch, probleemoplossend en non-conformistisch met grote dosis humor. Ik wil graag mede zorg dragen aan een blijvend positief beeld van de tennissport.”