Mini-Maxi toernooi 

Je bekijkt nu Mini-Maxi toernooi 

Update 12-06-2024: Inschrijving gesloten. 

De mogelijkheid om in te schrijven is gesloten vanwege de grote belangstelling. We zitten vol.

Mini-Maxi toernooi van op zondagochtend 7 juli 

Terug van weggeweest, het Mini-Maxi toernooi! Het leukste toernooi voor jong en oud samen! Dit jaar op 7 juli van 10.00 tot 12.30. Vanaf 9.45 staat de koffie en ranja klaar en vanaf 12.00 sluiten we af met een prijsuitreiking en een broodje.

Het mini-maxi toernooi is het toernooi waar een jong iemand (tot en met 14 jaar) samen speelt met een maxi (15 jaar en ouder). Minstens 1 van de twee moet lid zijn van T.V. Montfoort. Alle combinaties zijn mogelijk, zolang het maar een mini en een maxi is. Het gaat niet om winnen, maar om samen plezier maken op de tennisbaan. Er zijn tennisrackets beschikbaar. We werken op deze dag met 2 poules voor de mini’s een tot 10 jaar en een vanaf 10 jaar. Op basis van deze poules wordt eventueel ook met een aangepast veld en aangepaste ballen gespeeld. Ieder team speelt in ieder geval 3 wedstrijden.

Naast de wedstrijden organiseren we ook meerdere tennisspelletjes en zijn er clinics van Nick Mettes voor jong en oud samen. De kosten bedragen €10,- per duo en zijn inclusief koffie/ranja, tennissen en een broodje.

Aanmelden kan tot en met 2 juli via itc@tvmontfoort.nl

Vermeld bij je inschrijving:

1.  Naam Mini, Leeftijd, Lid van TV Montfoort J/N
2. Naam Maxi, Leeftijd, Lid van TV Montfoort J/N

Familieleden en overige toeschouwers zijn natuurlijk zeer welkom; ze zijn bij deze van harte uitgenodigd om te komen kijken! 

We zien jullie op 7 juli! Met vriendelijke groet,

Namens de ITC,

Frank, Margret en Carolijn

Mini-Maxi Toernooi