Welkom op de jeugdsite van TV Montfoort. De vereniging geeft alle jeugd de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in de tennissport, waarbij het plezier altijd voorop staat.

Ben je tussen de 5 en 17 jaar en denk je dat tennis jouw sport is of kan worden? Wordt dan lid van onze vereniging. Wil je het eerst nog een keer proberen? Neem dan contact op met Nick Mettes, onze tennistrainer door het sturen van een mail naar nickmettes@hotmail.com of bellen met 06- 40419756.

Lidmaatschappen en tarieven

LidmaatschapTariefLeeftijd
Tenniskids€120,-
incl. tennislessen in de zomerperiode
april- september en een gratis racket
t/m 12 jaar
Junior lid€100,-13 t/m 17 jaar

Met uitzondering van het lidmaatschap Tenniskids zijn genoemde tarieven zonder tennislessen. De bedragen van de lidmaatschappen worden elk jaar begin maart per automatische incasso geïnd. Opzeggen van het lidmaatschap moet gebeuren vóór 1 januari van het lopende jaar en dient schriftelijk te worden gedaan naar e-mailadres: ledenadministratie@tvmontfoort.nl. Wordt het lidmaatschap niet op tijd opgezegd dan ben je € 35,00 verschuldigd voor de bijdrage aan de KNLTB als vereniging.  Tenniskids en Junior leden mogen tennissen tot 19.30 uur. Junior Plus leden kunnen de hele avond tennissen.

Aanmelden lid
Enthousiast geworden? Geef jezelf of jouw zoon/dochter dan op als lid bij Tennisvereniging Montfoort. Vul dit inschrijfformulier in. Na het aanmelden zal de ledenadministratie contact met je opnemen.

Tennisles jeugd
De tennislessen worden verzorgd door trainer Nick van Tennisschool Mettes. De trainingen worden gegeven in een zomerperiode (april-september) en een winterperiode (oktober-maart). Tennislessen kunnen alleen gevolgd worden als je ook lid bent van TV Montfoort. Lessen zonder lidmaatschap is niet mogelijk.

Via deze link kan je inschrijven voor de lessen: https://tennisschoolmettes.nl/verenigingen/tv-montfoort/

Heb je nog vragen na het lezen van bovenstaande informatie, neem dan contact op met de ledenadministratie of met Nick Mettes.

Namens de Ledenadministratie van Tennisvereniging Montfoort,
Francis Langenberg tel: 06-52803887
Jolanda van der Zande tel: 06-37313939