Kampioenen voorjaarcompetitie 2023

De voorjaarscompetitie is op vrijdagavond 31 maart gestart met in totaal 25 teams : 12 x vrijdag ( 1x ochtend), 9 x zaterdag en 2 x groen, 1 oranje en 1 rood op zondag. Een aantal teams en spelers doen al wat heel jaartjes mee, maar ook ´nieuwelingen´ hebben zich aangemeld. Dat betekent jong of oud, zeer ervaren spelers of beginners, voor ieder bestaat de mogelijkheid mee te spelen aan deze competitie.
Het aantal jeugdleden groeit, intussen alweer 55, en door het enthousiasmeren van onze trainer Nick zijn er 4 jeugdteams die zondag de strijd aangaan. Complimenten en dank aan Peter Verboort die iedere zondag zorgt dat de teams worden ontvangen en de coördinatie van de wedstrijden op zich neemt! Mede daardoor zijn er weer meer kinderen die zich hebben ingeschreven voor de najaar competitie.
De onderhoudscommissie heeft hard gewerkt om de banen zo snel mogelijk speelklaar te krijgen, aangezien de weersomstandigheden hieraan niet bepaald wilden meewerken. Gelukkig dankzij de flexibele medewerking van de teams, zijn toch in het eerste en tweede weekend veel wedstrijden uitgespeeld op een ander park of verplaatst naar een andere dag later in de competitie.
De competitie kon na het tweede weekend verder zonder problemen worden uitgespeeld. Wij zagen de sportiviteit en het fanatisme op de baan en vooral ook de gezelligheid daarna. Het einde van de competitie nadert en de mogelijke kampioenen komen in beeld. Het bleek dat 5 teams het in eigen hand hadden en andere teams ook nog kansen hadden, afhankelijk van wat anderen in de pool gingen doen. Veel teams, ook de jeugdteams, waren aan elkaar gewaagd, wat het naar ons inziens alleen maar leuker en spannender maakt.

Zoals gezegd was het tot op de laatste dag spannend wie op de 1e plek zou eindigen. Er waren uiteindelijk 4 teams die deze titel binnensleepten en op de finale dag van de clubkampioenschappen mochten wij deze teams huldigen. Super fijn dat ze allen aanwezig waren om de lekkere bubbels en een blik ballen in ontvangst te kunnen nemen, GEFELICITEERD !!

GD 50+ vrijdag ochtend 1e klasse afd 2 - ‘DIE HARDS van de club’

Laatste speeldag tegen PVC, die 1 punt onder hen stonden. Thuiswedstrijd 3-1 winst en dus kampioen.
An de Bruin, Marijke de Graaff, Petra Duits, Walter Huijgen, Henny Siteur, John van Stroe

Vrijdag avond 35+ 4e klasse afdeling 35

4x gewonnen, alleen winst al was genoeg. Laatste keer 2-2 gespeeld, maar met 3 punten verschil kampioen.
Esther Bocxe, Margret Looman, Francisca Fles, Karin Le Noble,Marion Scholman, Petra van Weert

GD 17+Vrijdagavond, 4e klasse, afd. 45

Alleen winnen was al genoeg, gezien zij alle wedstrijddagen al hadden gewonnen. Winst met 4-0 en 6 punten voor op de 2e plaats Oudegein.
Johan van ’t Hul, Kasia van ’t Hul, Kees van der Neut, Sandra Harms, Suzan van den Berg, Frank Rem

GD 35 + zaterdag Hoofdklasse afdeling 1

Alle dagen met winst naar huis gegaan en op voorlaatste dag al kampioen met 6 punten verschil op nummer 2 ODIJK.
Laatste dag duidelijke overwinning weer met 4-1, eindigend op 32 punten, 2e plek Odijk met 23 punten.

Janine Heijnemans, Mariëlle v.d. Woerdt, Susan Clayton, Pascale Noordam, Mikal van Kuilenburg, Wim Vendrig, Peter Dielessen