Natuurlijk is het mogelijk om bij TV Montfoort tennisles te volgen. De tennislessen worden verzorgd door trainer Nick Mettes van Tennisschool Mettes. Altijd al willen trainen aan je techniek, tactiek, mentaal en/of conditioneel? Dan helpt hij je daar graag in verder.

Inschrijven Zomerlessen
De inschrijving voor het zomerseizoen 2023 is geopend. Zorg er voor dat u op tijd bent met inschrijven. De tennislessen worden net als vorig seizoen op de maandag en de woensdag gegeven, maar vanaf dit seizoen is ook de dinsdag nu beschikbaar om trainingen te volgen.

Via deze link kun je inschrijven: https://tennisschoolmettes.nl/verenigingen/tv-montfoort/
De definitieve indeling wordt ongeveer een week voorafgaand aan de eerste tennislessen per e-mail gecommuniceerd. Je ontvangt dan meer informatie over de lesdag en de tijdstip waarop je tennisles zal plaatsvinden.

Heb je wensen t.a.v. partners en lestijden? Schrijf dan tijdig in zodat wij er rekening mee kunnen houden. Bij eventuele vragen kan je contact opnemen door een mail te sturen naar nickmettes@hotmail.com of te bellen met 06 40 41 97 56.

Voor nieuwe jeugdleden organiseren we op woensdag 9, 16, 23 en 30 maart een speciale Jeugd winter cyclus, waarvan je hieronder de flyer kan zien. Heb je interesse? Schrijf je dan snel in via bovenstaande link.

LidmaatschapTariefLeeftijd
Tenniskids€120,- (incl. zomerlessen)1e jaar lid