Clubkampioenschappen

Je bekijkt nu Clubkampioenschappen

Update 10-06-2024: 

Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni vinden de clubkampioenschappen plaats. Dit betekent dat er de hele week in de avond vanaf 18:30 uur niet vrij gespeeld kan worden. De trainingen van Nick gaan wel gewoon door.

Uiteraard zijn jullie van harte welkom om de wedstrijden te komen bekijken als jullie zelf niet deelnemen.

Op de finale vrijdag 21 juni worden de wedstrijden vanaf 18:00 uur gespeeld, zodat we om 21:00 uur met zijn allen de wedstrijd Nederland – Frankrijk met een lekker hapje en een drankje erbij kunnen kijken. Voordat de wedstrijd begint, volgt natuurlijk eerst de prijsuitreiking van de clubkampioenen en daarna worden de kampioenen van de voorjaarscompetitie gehuldigd. Dit zal rond 20.30-21.00 uur zijn.

We gaan ervanuit dat het een fantastische week gaat worden met hopelijk heel veel zonneschijn en we zien jullie graag op en/of naast de baan!

Een zonnige groet, de ITC.

MO-LI Clubkampioenschappen van zondag 16 juni t/m vrijdag 21 juni. 

Vanaf zondag 16 juni t/m vrijdag 21 juni organiseert Montfoort weer de jaarlijks terugkomende MO-LI Clubkampioenschappen.

Altijd al clubkampioen willen zijn van jouw onderdeel en hier een jaar lang mee willen pronken? Geef je dan op snel voor de Mo-Li dubbel clubkampioenschappen van Montfoort en Linschoten, welke wordt gespeeld bij TV Montfoort.

Dit jaar hebben we ervoor gekozen om het toernooi doordeweeks te laten plaatsvinden met de finale avond op vrijdag! De kosten bedragen €7,50 per persoon per onderdeel.

We hopen op een mooie en vooral droge week met heel veel gezelligheid!

Geef je uiterlijk voor zondag 9 juni op via: www.toernooi.nl

Met vriendelijke groet,
Namens de ITC,
Carolijn, Margret en Frank