Elk seizoen worden bij TV Montfoort de Clubkampioenschappen georganiseerd. Tijdens dit toernooi nemen leden van TV Montfoort en TV Linschoten het tegen elkaar op in de strijd om Clubkampioen te worden. Er wordt in diverse categorieën, van beginners tot en met categorie 3, gespeeld. Elk jaar zullen er ook weer culinaire activiteiten worden georganiseerd door de Clubhuis Commissie. Deze zullen voor een deel ook in het teken staan van het thema.
Clubkampioenschappen Dubbel 2022
Het tennisseizoen is in volle gang en dat betekent dat na de voorjaarscompetitie de Clubkampioenschappen 2022 er weer aan komen! Dit gaat plaatsvinden van maandag 20 t/m zondag 26 juni 2022.
Als er een overweldigende deelname is, en daar rekenen wij wel op, zullen op zaterdag 18 juni en zondag 19 juni ook wedstrijden gespeeld worden. Geef voor deze dagen dus ook je beschikbaarheid op!! Er wordt gespeeld in damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel in de speelsterktes 3 t/m 9. Je mag voor maximaal 2 onderdelen inschrijven. De kosten per onderdeel bedragen € 5,-. Ook de leden van TV Linschoten en zomerleden zijn van harte welkom.
Er kan op de volgende manieren ingeschreven worden:
– Via deze link: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=DD30E762-B5FB-4ED6-84E9-FA2B7C1E8535
– Via dit inschrijfformulier
Er wordt gespeeld in een poulesysteem, zodat iedereen meerdere wedstrijden kan spelen. De inschrijving sluit op zondag 12 juni. We zien ieders inschrijving graag tegemoet en hopen dat het voor veel leden weer de moeite waard is aan dit toernooi deel te nemen.
Carolijn Zomer
namens de ITC
Vragen? Mail naar itc@tvmontfoort.nl