Sinds enkele jaren organiseert de Interne Toernooi Commissie van TV Montfoort als opening van het nieuwe tennisseizoen de Competitiebattle. Leden van TV Linschoten zijn ook van harte welkom bij dit evenement.

Om zich optimaal voor te bereiden op de KNLTB Voorjaarscompetitie kunnen teams zich opgeven om de strijd aan te gaan met een ander competitieteam. Het is ook mogelijk om individueel in te schrijven. De ITC probeert, afhankelijk van de inschrijvingen, het zo in te delen dat de teams die tegen elkaar spelen ongeveer even sterk zijn. De opzet wordt iets veranderd. Als de speelsterkte van de teams het toelaat, willen we de teams iedere ronde tegen een ander team laten spelen. Er worden eerst 2 partijen van een uur gespeeld. Dan volgt er een pauze. Daarna worden er weer 2 partijen gespeeld.

Gezelligheid staat voorop en daarbij horen naast ontvangst met koffie en wat lekkers uiteraard na afloop van de wedstrijden weer heerlijke hapjes, die de ITC voor alle deelnemers zal verzorgen als de versoepelingen daar de mogelijkheid toe geven. Het inschrijfgeld voor de battle bedraagt slechts EUR 4,00 per persoon (alleen via de pin te voldoen).

Competitiebattle

Ter voorbereiding op de Voorjaarscompetitie organiseert de ITC op vrijdagavond 25 maart weer een Competitiebattle. Het is vanaf nu mogelijk om daarvoor in te schrijven. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen of door dit inschrijfformulier te downloaden en te mailen naar itc@tvmontfoort.nl.

Daarnaast kan je je ook inschrijven via Whatsapp. App de namen en speelsterktes van je team naar: 06-10333407. Schrijf je snel in, want vol = vol. Inschrijven kan tot en met uiterlijk zondag 20 maart a.s.!
Wij hopen op een overweldigende deelname.
Vragen? Mail naar itc@tvmontfoort.nl.

Met sportieve groeten,

Carolijn en Margret namens de ITC